Home > Installer Error > Installer Error 1001 Could Not Load File Or Assembly

Installer Error 1001 Could Not Load File Or Assembly

You need to set the .NET Framework Launch Condition Here’s how to do it: Right click on your deployment project in solution explorer Under “Version” Choose .NET Framework 4 After rebuilding To resolve it, I had to change the service project to run in “Any CPU” and the installer project to x64, then only the problem got resolved. [Hope this would help ExecuteSql("master", "CREATE DATABASE " + strDBName); // Creates the tables. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. his comment is here

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Version: .NET Framework 4 Rebuild the installer share|improve this answer answered Jul 28 '10 at 19:31 Kevin 3,55273557 1 This solved the problem for me. Are D&D PDFs sold in multiple versions of different quality? I tried so many different variations of the CustomActionData string and none of them worked.

The way to do it is load that dll with .NET Reflector (http://www.red-gate.com/products/dotnet-development/reflector/). The system cannot find the file specified.Background:I had installed an earlier version many months ago. Can I get a `du` grouped by month?

echo --------------------------------------------------- InstallUtil /i C:\ServiceFolder\MyService.exe echo --------------------------------------------------- echo Done. Windows Forms > ClickOnce and Setup & Deployment Projects Question 0 Sign in to vote Dear DeployersI have a C# managed code application under VS2010 and NET 4.0 that has a This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded. Could not load file or assembly Quote Postby Dan » Thu Nov 07, 2013 4:57 pm Hello,I'm not sure why you encountered this behavior.Can you please send us the .AIP (project

The system cannot find the file specified.Background:I had installed an earlier version many months ago. If you try to use the incorrect architecture for your build you'll also get this error, even though the framework version is seemingly correct. –jocull Mar 7 '14 at 16:25 Top GovardhanaReddy Posts: 12 Joined: Mon Oct 28, 2013 10:43 am Re: Error 1001. http://stackoverflow.com/questions/2675989/installing-net-4-project-on-target-server-error-system-badimageformatexceptio I eventually discovered the problem.

How to give player the ability to toggle visibility of the wall? Exception occured while initializing the installation: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'file:///c:\program files\lm gestion\lm remote keymap\lm remote keymap desktop listener.exe' or one of its dependencies. So far so good. Not the answer you're looking for?

  1. Does anyone have any experience with this problem?
  2. I tried installation with both 7.3 and 7.4.
  3. After building the newly upgraded .net 4 version of the project, and deploying the .msi file to our target server, I got the following error: Error 1001 Exception occurred while initializing
  4. Ask the community for tips and advice.

Operation could not be completed (error 0x000006d9). http://stackoverflow.com/questions/26497897/error-1001-system-badimageformatexception-could-not-load-file-or-assembly-on-cre Developer resources Microsoft developer Windows Windows Dev Center Windows apps Desktop Internet of Things Games Holographic Microsoft Edge Hardware Azure Azure Web apps Mobile apps API apps Service fabric Visual Studio As i stated in my first post, as soon as i specify a logfile, the error does no longer occur (see the command line string). Here's what I had to do: Right-click the service project in Visual Studio, go to "Properties" Set "Startup object" to the name of the service (it had been set to the

This is a puzzle since the first .msi has no trouble loading that .dll, and because everything involved in the process are NET 4.0 and 64-bit machines. this content Exception occurred while initializing the installation: System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files\DRS-AMTC\Tempest\TempestCustomActions.dll' or one of its dependencies. Worked for me, thanks. –greenoldman Mar 16 '12 at 11:28 Another hint in addition to xr280xr's: If your Visual Studio runs on XP (x86) and you create an installer C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\installutil.exe share|improve this answer answered Nov 18 '10 at 16:25 Darryl Braaten 3,87132542 how do I make this the defualt "installutil.exe"? –Louis Rhys May 30 '11 at 9:49

I think that assembly which invoke your TempestCustomActions.dll is .NET 2.0 assembly. 2 ways to fix it 1. Can an umlaut be written as line (when writing by hand)? Set up the installer for x64 CPU, but target the projects (your code) for x86 CPU or Any CPU (unless you have 32 bit 3rd party DLLs) to make it run weblink Can´t find the solution yet :( –Paco Pérez Oct 29 '14 at 17:56 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using

Howver, your link is blocked at work. What are cell phone lots at US airports for? share|improve this answer answered Oct 21 '14 at 23:28 Russell McClure 3,69511317 I change all my project to x86 and also the libraries I'm using but still getting the

Bookmark the permalink. ← InstallUtilLib.dll:ClrCreateManagedInstance (hr=0x80004005): Unspecified error The .net framework data providers require microsoft data access components (MDAC). → Comments are closed.

Lunacy - what does it mean? Post Reply Search Advanced search 6 posts • Page 1 of 1 GovardhanaReddy Posts: 12 Joined: Mon Oct 28, 2013 10:43 am Error 1001. Greetings Reply With Quote 08-07-2009,03:53 AM #5 knoepdan View Profile View Forum Posts Power User (30+ Posts) Join Date Jun 2009 Posts 46 Hi I managed to reproduce the error while I tried numerous time to completely uninstall things, manually remove registry keys, use sysinternals filemon, looked at log files, added dummy files to figure things out.

windows-services setup-project custom-action ssis share|improve this question edited Aug 6 '11 at 2:51 user756519 asked Dec 23 '10 at 5:55 mikesigs 1,86221631 Hi folks, I am facing same problem/issue/error Can a GM prohibit players from using external reference materials (like PHB) during play? Could not load file or assembly Quote Postby mihai.petcu » Thu Nov 14, 2013 4:08 pm Did you or your team send the same inquiry over e-mail recently? http://wiiplay.net/installer-error/installer-error-2894.html compile for .NET 3.5 but install the service afterwards on a .NET 2.0 wouldnt make sense.

Reply With Quote Quick Navigation InstallShield 2010 Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Products AdminStudio AdminStudio Compatibility Solver Workflow Manager App Portal FlexNet Can I get a `du` grouped by month? MSI (s) (78!58) [02:48:00:697]: MSI (s) (78:40) [02:48:00:697]: Leaked MSIHANDLE (45) of type 790531 for thread 2904 MSI (s) (78:40) [02:48:00:697]: Note: 1: 2769 2: _867630BEC9555EDBFA1A62B13FA0102F.install 3: 1 Info 2769.Custom Action Professional name different from legal name Why do central European nations use the color black as their national colors?

didnt know –BerggreenDK Nov 18 '10 at 15:52 It's a .NET 4.0 project, and .NET 4.0 is installed on the machine. Otherwise that customaction was executing fine without having any issues.Thanks for your support.